Kućni red

Poštovani gosti,

Da bismo Vam osigurali ugodan boravak i uklonili moguće nesporazume, molimo da se upoznate sa kućnim redom.

Slijedeće odredbe i informacije odnose se na sve goste apartmana:

1. Dolazak u Happy Hill je poslije 14 sati prvog dana boravka, a odlazak do 10 sati posljednjeg dana boravka. Prijava gosta i plaćanje apartmana unutar 24h po dolasku.
2. Vrijeme noćnog odmora u Happy Hill započinje u 22 sata i traje do 8 sati ujutro. Gosti se obvezuju na poštovanje primjerenog mira i tišine iz obzira prema drugim gostima.
3. Tokom svog boravka gosti mogu koristiti sve ponuđene uređaje unutar apartmana. Gosti su upućeni o upotrebi svih predmeta, inventara i uređaja te se obavezuju da će njima rukovati pažljivo i primjereno. Ukoliko dođe do oštećenja ili nestanka određenih predmeta ili uređaja iz apartmana, gost je dužan o tome obavijestiti domaćina apartmana u trenutku tog događaja i nadoknaditi vrijednost nestalih ili uništenih stvari.
4. Temeljno uređenje i čišćenje apartmana vrši domaćin pri svakoj smjeni gostiju. Posteljinu mijenjamo prilikom svake smjene gostiju te svakih sedam dana za vrijeme boravka gostiju u apartmanu.
5. Domaćin apartmana zadržava pravo, u posebnim okolnostima, kod odsutnosti gostiju, ulazak u njihov apartman ukoliko primijeti da je to neophodno kako bi se spriječila šteta ili opasnost predvidivih ili nepredvidivih razmjera (u slučaju curenja vode, požara, ukoliko prozorska krila ili roletne na prozoru nailaskom vjetra ili kiše budu izložena oštećenju ili i sl.). U slučaju takvog interventnog ulaska u apartman u vrijeme odsutnosti gostiju, domaćin apartmana će goste obavijestiti o vremenu i razlogu ulaska u apartman.
6. U apartmanima nije dopušten duži boravak, spavanje niti noćenje gostiju koji nisu prijavljeni i evidentirani kao gosti Happy Hill.
7. Pušenje u apartmanima nije dozvoljeno. Molimo pušače da ne bacaju opuške po kući, dvorištu ili van njega te da poduzmu sve sigurnosne mjere u prevenciji požara i zbog svoje lične sigurnosti.
8. Gosti su dužni sami brinuti o svojim vlastitim stvarima i vrijednostima. Vlasnik objekta se odriče bilo kakve odgovornosti za eventualni nestanak stvari i vrijednosti gostiju.
9. Ručnici nisu za najam, a posteljina se mijenja svakih 7 dana.
10. Kućni ljubimci su dozvoljeni (do 11kg), bez naknade.
11. Klima uređaj se za vrijeme boravka u apartmanu koristi samo uz zatvorene prozore i vrata. Molimo goste da ne mijenjaju mod na daljinskom upravljaču klima uređaja.
12. Osigurano je jedno parking mjesto po apartmanu.
13. Molimo naše dragocjene goste da ostave uredan apartman na odlasku te da se pridržavaju gore navedenih informacija kako bi boravak sebi i ostalim gostima učinili udobnijim.

Dobrodošli i hvala na razumijevanju!
Happy Hill Rooms